Установени са хора, отрязали млади дървета пред билборд в район Слатина.

...
Установени са хора, отрязали млади дървета пред билборд в район Слатина.
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Двама са отсекли дърветата в Слатина, засаждаме нови

Установени са хора, отрязали млади дървета пред билборд в регион " Слатина ". Извършителите са двама, като доказателствата ще бъдат изпратени в способената прокуратура за предприемане на дейности против отговорните лица.

Това заяви ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев в профила си във Facebook. Във вторник той подаде сигнал до Столична дирекция на вътрешните работи, откакто кметът на Слатина Георги Илиев разгласява фотоси на отсечените дървета и написа, че съгласно очевидци те са отрязани към среднощ, тъй като " пречат на билборда " на съответна компания. 

Сега Георгиев благодари на Столична дирекция на вътрешните работи за бързата реакция. " Благодаря на Столична дирекция на вътрешните работи и началника на Първо РУП комисар Иво Захариев, които реагираха стремително по моя формален сигнал ", написа той.

Днес от дирекция " Зелени системи " ще засадят същия тип дръвчета със сходна величина на мястото на отсечените две.

" И това ще се повтаря всякога, след всеки подобен " инцидентен " случай. Докато поръчителите на това безсрамие си научат урока - че в София по този начин не може ", заканва се той. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР